AJANKOHTAISTA

Tiistaina 10.1. klo 18 Airi Martimolla (Kirkkotie 12b) perinteiset ompeluseurat. Mukaan kannattaa ottaa omat neulomukset ja kielenkannat kirvoitetaan maukkailla kahveilla. Luvassa arvontaa ja alkaneen vuoden suunnittelua. Yleisön pyynnöstä vanhaa ompeluseuraperinnettä pyritään elvyttämään ja jatkossa onkin tavoitteena järjestää iltoja kerran kuukaudessa. Illat ovat kaikille avoimia ja mukaan kutsutaan myös miehiä. Tervetuloa mukaan aloittamaan juhlavuoden toimintaa!
 
Simon Kulttuurikylien yhdistys ry järjesti kyselyn jäsenyhdistystensä johtokunnille ja loppuseminaari kyselyn tuloksista järjestetään la 21.1. klo 14 Simon Pirtillä.
 
Perjantaina 27.1. klo 18 järjestetään Simon Pirtillä iltamat. Vuoden ensimmäisten iltamien järjestämisestä vastaa Simonkylän maa- ja kotitalousseura. Samalla viikolla vietetään valtakunnallista Naisvoimaa- viikkoa, joka toimii lähtölaukauksena suureen juhlavuoteen; iltamissa nostetaan siis mehumalja 100 vuotta täyttävälle Suomelle ja esitellään juhlavuoden upeat teemat. Luvassa on runsas iltakahvipöytä, arvontaa ja muuta ohjelmaa. Tervetuloa!

Löydät meidät myös facebookista.
facebook
Sivulta löytyy ajantasainen tieto tulevista tapahtumista ja seuran kuulumisista.

Ilmoitamme tapahtumista myös Pohjolan Sanomien järjestöpalstalla, ilmoitustauluilla ja tupailloissa.
Seuran toiminnasta voi tiedustella myös kaikilta johtokunnan jäseniltä.